Onze Workflow

Stap 1 – Neem contact met ons op

Vul gewoon het contactformulier in op onze website en we nemen binnen enkele uren contact met je op. Op basis van uw informatie en plannen we een intake gesprek waarin we verdere details en uw visie op het bruiloft zullen bespreken.

Stap 2 – Offerte

Zodra uw vragen over de trouwdag zijn beantwoord, sturen we u een offerte per e-mail. U kunt altijd bellen als u vragen heeft over de offerte . Als U akkoord gaat met de offerte en na ontvangst van de aanbetaling, wordt alles afgerond en wordt de datum vastgelegd.

Stap 3 – Plan

Ongeveer een maand voor de bruiloft zullen we aan de hand van het draaiboek de gebeurtenissen gedurende de dag samen doornemen. Op basis van de verstrekte informatie stellen we een schema op waarmee u een duidelijk beeld krijgt van wanneer en waar de opnames plaatsvinden.

Stap 4 – Trouwdag

Het team arriveert op de afgesproken tijd en locatie en start gelijk de momenten van uw speciale evenement vast te leggen.

Stap 5 – Postproductie

Bewerken is onze laatste stap in de workflow. We brengen uw visie op alle mogelijke manieren tot leven en bieden de mogelijkheid na de oplevering voor herzieningen. Ons postproductieproces duurt meestal 6 maanden.

Wat tips

Tip 1: Vind je stijl – Maak een Mood Board

Bijna elke foto-/videograaf heeft zijn eigen unieke stijl. Sommigen houden er misschien van om met flitsers te fotograferen, elk schot in scène te zetten, anderen, met natuurlijk licht en meer aandacht te besteden aan openhartige momenten. Een geweldige manier om de stijl te vinden die het beste bij u past, is door rond te bladeren op sites zoals: Instagram, Pinterest, Facebook of door te googlen. Verzamel de foto’s op een mood board – wees creatief! Markeer je de specifieke kenmerken die bij je smaak passen, beperk je deze en vergeet je je partner niet mee te helpen bij het maken van je bord. Door een moodboard te maken, kun je een foto-/videograaf kiezen wiens werk je het meest tevreden zult stellen.

Tip 2: Begin vroeg met zoeken – een jaar van tevoren

Het is belangrijk dat u zo vroeg mogelijk met uw zoektocht naar professionele en betrouwbare bedrijven op pad gaat. Het vinden van een bruiloftsfotograaf en videograaf dat overeenkomt met uw stilistische en persoonlijke criteria is misschien niet zo eenvoudig als u denkt. Het proces van het kiezen van een voorkeursstijl, het bekijken van trouwfoto’s en video’s, het interviewen van de aanbieders en het vinden van het beste pakket voor de dag kan enkele maanden in beslag nemen. Bovendien zijn veel bedrijven die u leuk vindt, mogelijk niet meer beschikbaar op uw trouwdatum. We raden u ten zeerste aan om een ​​jaar van tevoren uw zoektocht naar een huwelijksfotograaf en videograaf te beginnen om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, waardoor de voorbereiding minder stressvol wordt.

Tip 3: Ontmoet uw foto-/videograaf persoonlijk

Als je eenmaal de fotograaf/videograaf hebt gevonden wiens werk je inspireert, maak dan een persoonlijke afspraak. Het is erg belangrijk dat je fotograaf-/videograaf een vriendelijke instelling heeft en bereid is om voor je te creëren. Bespreek tijdens het intakegesprek de locatie van de bruiloft, vraag hen naar hun benadering van ideeën die uvoor ogen hebt, kijk of u zich op uw gemak voelt.(klik) Een andere geweldige manier om uw fotograaf-/videograaf te leren kennen, is door een pre-weddingshoot te plannen. Dat is het beste om met elkaar in contact te komen en het ijs te breken voor de trouwdag. Je zult het team aan het werk kunnen zien, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe het zal zijn.

Tip 4: Stuur uw foto-/videograaf het draaiboek

Idealer zou u het kunnen opsturen zodra het gereed is, de foto-/videograaf zal u feedback geven en u laten weten of er iets moet worden verzet. Het is erg belangrijk dat u bespreekt wanneer en waar de opnamen zullen plaatsvinden en wie er bij betrokken worden, zodat de foto-/videograaf niet voor verrassingen komen te staan.

Tip 5: Maak een shotlijst

Als u een korte lijst met opnamen heeft, kunt u uw visie tot leven brengen. Meestal heeft uw foto-/videograaf een algemene lijst met foto’s en video’s voor u klaar, maar het zou het creatieve proces aanzienlijk ten goede komen als u ze wat aantekeningen zou kunnen geven. Deel ideeën wat u voor ogen had met uw trouwfoto’s en video’s! Wil je bijvoorbeeld een aantal zwart-wit- of kleurenfoto’s, geposeerde poses, specifieke foto’s van het decor of zinvolle objecten zoals ringen en sentimentele items? Hierdoor kunnen uw foto-/videograaf het opnameproces van tevoren plannen en ervoor zorgen dat u levert wat u wilt. Voeg ten slotte een paar foto’s toe van uzelf die u mooi vind – op die manier weet de fotograaf hoe u eruit wilt zien op de trouwfoto’s.

Tip 6: Doe de “first look”

Vergeet bij het plannen van uw trouwdag niet om wat tijd te besteden aan de “first look”. Het is een perfecte gelegenheid om een ​​pauze te nemen, uw zenuwen te kalmeren en te genieten van het onvergetelijke moment met uw partner. Bovendien is de “first look” een geweldige kans voor de foto-/videograaf om prachtige romantische “shots” van jullie eerste ontmoeting te maken.

Tip 7: Huur professionele leveranciers in.

Werken met professionele leveranciers elimineert de kans dat dingen te laat komen of fout gaan tijdens uw trouwdag. Het is van cruciaal belang dat professionals hun uiterste best doen om uw bruiloft als een van de mooiste dagen van uw leven te herinneren. Er zijn meerdere natuurlijke factoren die de tijdlijn kunnen bepalen, maar een ervaren weddingplanner, visagist, bloemist, cateraar, huwelijksfoto-/videograaf en andere ketenpartners zullen ervoor zorgen dat u binnen een bepaald tijdsbestek uitstekende service krijgt. Bovendien zal het hebben van een kwaliteitsleverancier de trouwfoto’s en video beïnvloeden, aangezien hun werk te zien zal zijn op de foto’s en video ( decor, bloemisten, taart, jurk, enz.).

Tip 8: Geniet van je speciale dag! Daar gaan we!

Onze laatste en belangrijkste tip is veel genieten van je dag! Maak je geen zorgen over de kleine dingen, zoals iemand die te laat is of als bepaalde dingen niet goed gaan. Het is ook belangrijk om uw foto-/videograaf zo goed mogelijk te laten werken met zo min mogelijk onderbreking. Onthoud waarom u ze heeft ingehuurd – om de beste resultaten te behalen. Hoe meer je glimlacht, hoe beter, zoals je al snel zult merken op je trouwfoto’s en video. Dit is jouw dag – wees positief en probeer van elk moment te genieten!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.