BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

Wij zijn een enthousiast bedrijf gespecialiseerd in bruidsvideo’s. Kwaliteit, creativiteit en het overbrengen van emotie is wat ons werk kenmerkt.Het team is hecht met aan het hoofd onze creatieve brein Michael Partodimedjo. Dit bedrijf kwam voort uit zijn liefde voor film en is Mipar Works sindsdien een feit! Met onze technische know-how en vele jaren ervaring staan wij voor u klaar.Trouwen is natuurlijk 1 groot feest en tegelijkertijd een prachtig moment voor de dierbaren om jullie heen. Wij beseffen ons maar al te goed hoe belangrijk het is om aan elkaar en aan de mensen die jullie lief zijn te laten zien hoe waardevol jullie liefde is.Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een persoonlijk gesprek om uw specifieke wensen en onze aangeboden diensten te bespreken. Voor een impressie van ons geleverde werk zie onze video voorbeelden onder het kopje “Wedding Portfolio.

STAP 1

Neem contact met ons op

Vul gewoon het contactformulier in op onze website en we nemen binnen enkele uren contact met je op.

Op basis van uw informatie plannen we een intake gesprek waarin we verdere details en uw visie op
het bruiloft zullen bespreken.

 

 

STAP 2

Offerte

Zodra uw vragen over de trouwdag zijn beantwoord, sturen we u een offerte per e-mail.

U kunt altijd bellen als u vragen heeft over de offerte .

Als U akkoord gaat met de offerte en na ontvangst van de aanbetaling,wordt alles afgerond en wordt de datum vastgelegd

 

STAP 3

Plan Ongeveer een maand voor de bruiloft zullen we aan de hand van het draaiboek de gebeurtenissen gedurende de dag samen doornemen. Op basis van de verstrekte informatie stellen we een schema op waarmee u een duidelijk beeld krijgt van wanneer en waar de opnames plaatsvinden.

 

 

STAP 4

Trouwdag

Het team arriveert op de afgesproken tijd en locatie en start gelijk de momenten van uw speciale evenement vast te leggen.

 

 

 

STAP 5

Postproductie

Bewerken is onze laatste stap in de workflow. We brengen uw visie op alle mogelijke manieren tot leven en bieden de mogelijkheid na de oplevering voor herzieningen. Ons postproductieproces duurt meestal 6 maanden.

 

 

 

Always Searching For The Shot

Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Samen komen we tot een persoonlijke trouwreportage die uitdrukking geeft aan de diepte van jullie geluk.Uw bruiloft video is iets wat je zult koesteren voor je hele leven en ook waardevol voor het nageslacht. Daarom moet de kwaliteit met de tijd meegaan.De technieken in de videografie staan niet stil, maar wij ook niet. Wij zijn ook daarom in staat om jullie prachtige bruidsreportage af te leveren in 4K kwaliteit.

Wij kijken er naar uit om jullie grote dag te mogen vereeuwigen!

Onze aanpak is eenvoudig: we leggen uw trouwdag nauwkeurig en artistiek vast en creëren zo een authentiek beeld van de dagelijkse gebeurtenissen. We willen van uw bruiloft geen fotoshoot of filmset maken. In plaats daarvan plannen we onze tijd op een delicate manier die vreugdevolle ervaringen herbergt, geen overweldigende chaos. Met onze visie richten we ons op het vastleggen van de schoonheid en energie van uw trouwdag in films en foto’s. Bruiloften behoren inderdaad tot de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven met een overvloed aan emoties en herinneringen die het waard zijn om voor altijd te onthouden. Ieder koppel is speciaal voor ons en wij willen jouw verhaal op een geheel eigen manier vertellen. Als u onze ideeën en visie deelt, neem dan contact met ons op en laten we samen creëren.

“Many thanks to Michael Partodimedjo and Jenny for capturing the important moments of our lives! Thanks for your warm and pleasant way of working!.”

Shantiela en Sandeep
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

MORE VIDEO’S

Jou Inhoud Komt Hier

ONZE BETROUWBARE KETEN PARTNERS