Loading...
About Us 2017-05-15T13:14:15+00:00

MiPar Works

ABOUT US

Wij zijn een enthousiast bedrijf gespecialiseerd in bruidsvideo’s. Kwaliteit, creativiteit en het overbrengen van emotie is wat ons werk kenmerkt.

Wij bestaan uit een klein hecht team met aan hoofd onze creatieve leidinggevende Michael Partodimedjo. Dit bedrijf
kwam voort uit zijn liefde voor film en nu is Mipar Works een feit! Met onze kennis en ervaring staan wij voor u paraat!

Trouwen is een feest, samen denken aan de toekomst. In vertrouwen ja! zeggen met hart en ziel. Wij beseffen ons maar al te goed hoe belangrijk het is om aan elkaar en aan mensen die jullie lief zijn te laten zien hoe waardevol jullie liefde is. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een persoonlijk gesprek om uw specifieke wensen en onze aangeboden diensten te bespreken. Voor een impressie van ons geleverde werk zie onze video voorbeelden onder het kopje ‘video’s’. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Uw tevredenheid is onze prioriteit! Samen komen we tot een persoonlijke trouwreportage die uitdrukking geeft aan de diepte van jullie geluk.

Uw bruiloft video is iets wat je zult koesteren voor je hele leven en ook waardevol voor het nageslacht.
Daarom moet de kwaliteit met de tijd meegaan. Natuurlijk zijn er mensen die blij zijn met hun high definition video maar waarom niet gebruik maken van de technologie die tegenwoordig beschikbaar is voor hun bruiloft film.
4K bruiloft video is the way to go.
Sommige mensen maken zich zorgen om het feit dat 4K video niet toegankelijk is voor degene die geen 4K televisie hebben maar steeds meer van deze worden vervaardigd en verkocht.
Voor deze mensen kan er, naast de HD versie, een bestand gemaakt worden in Ultra HD kwaliteit om deze in de nabije toekomst in de allerhoogste niveau te bekijken.

Wij kijken er naar uit om jullie grote dag te mogen vereeuwigen!

Veelgestelde vragen

Dat is helaas niet mogelijk. Wij reserveren de hele dag voor jullie, vandaar dat wij nooit een ander boeking aannemen.
De levertijd van de eerste versie van het eindproduct is ongeveer 6 maanden.
Voorbij zijn de dagen van massale grote camcorders en bouwlampen. Wij klaren de klus met de SONY A7S MARK 2 camera’s die niet groter zal zijn dan van uw fotograaf. Deze camera’s bieden indrukwekkende mix van lichtgevoeligheid en dynamisch bereik. Verder gebruiken wij ook vaak de DJI RONIN, is een camera stabilisatie systeem voor vloeiende loop scenes. Voor de moeilijke momenten zetten wij de ROLLEI FOOTAGE MINI KRAAN in Voor de ceremonie gebruiken wij een draadloze microfoon.
Wij nemen namelijk nooit een dubbele boeking. Op jullie trouwdag zijn wij de hele dag beschikbaar, tenzij er anders is afgesproken.
Het komt vaak voor dat wij al eerder op de plaats van de bruiloft gewerkt hebben. Alleen kan het van decoratie, verlichting en opstelling verschillen, maar als wij een keer jullie locatie eerder hebben gehad, zal het heel vanzelf zijn voor ons. We zullen nu al weten waar het opzetten van het statief of kraan de beste hoek zal zijn.
Ja wij werken vaak met fotografen en kunnen ook fotografen adviseren. Want een videograaf en fotograaf zullen tijdens jullie bruiloft heel nauw moeten samenwerken. Tenslotte is dat het enige wat jullie overhouden van de hele bruiloft voor nog vele jaren later.
Wij rekenen op basis van het hoeveelheid tijd dat er geboekt wordt. En voor elke opname dag krijgen jullie 1 video-opname op 1 USB-stick op 4K.
Jazeker, dat zou geen probleem moeten zijn, als jullie een bepaald idee hebben, moet dat overlegt kunnen worden. Ook hebben jullie misschien een lievelingsnummer of bepaald lied dat ongetwijfeld in de video moet voorkomen.
Wij filmen met 3 camera mannen om verschillende invalshoeken te registreren. Dit om een artistieke verhaal van jullie bruiloft te maken. Zonder een tweede of derde camera is het moeilijk of bijna onmogelijk voor de videograaf om elk moment vast te leggen.
Sinds 2010 zijn wij begonnen met filmen. Een ervaren videograaf kent het beste manier om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk wordt vastgelegd en weten ook welke belangrijke details moeten worden opgenomen, zodat je het terug kan zien op de video, vooral bij de traditionele bruiloften.

Tarieven

Videografie

650/Vanaf

ONZE PARTNERS